Menu

Att hyra släp

 

Att ha tillgång till ett bilsläp är ofta mycket praktiskt. Tyvärr är det inte alla förunnat att kunna ha ett eget släp. Det kan bero på många saker, kanske lönar det sig inte ekonomiskt att köpa ett eget släp eller så är det helt enkelt så att man inte har någon plats att förvara det när det inte används. Oavsett orsak ska man komma ihåg att det alltid går

Hand truck with cardboard box as home isolated on white. Delivery or moving house concept. 3d

att lösa på något sätt. När man väl behöver ett släp, och det kommer man att göra flera gånger i sitt liv, så finns det flera sätt att få tag på precis det släp som man behöver för transporten.

När behövs släpet

När man ska flytta är en klassisk situation där behovet av ett släp uppenbaras. När hela ens liv och alla ens ägodelar ska transporteras från en plats till en annan, då är det inte mycket annat som duger än en rejäl släpvagn. Om man inte tillhör dem som väljer att anlita en flyttfirma förstås. Ett annat tillfälle då behovet av ett bilsläp ofta uppstår är när man har en trädgård som ska skötas om. Det kan handla om att forsla löv, grenar och annat ris som rensats bort från gräsmattor och rabatter till en återvinningscentral. Eller kanske behöver man transportera hem en större mängd jord eller grus för att fylla på i grönsakslandet eller trädgårdsgången.

Hyra eller låna

Det spelar egentligen ingen roll varför man behöver ett släp. Huvudsaken är att man faktiskt inte behöver köpa ett eget. Har man tur har man någon i sin närhet som har ett släp som man kan få låna då och då. Har man inte det så fungerar det lika bra att hyra ett släp. De flesta bensinstationer, bilpooler och uthyrningsfirmor erbjuder uthyrningssläp. Det är bara att boka den typ av släp man behöver och sedan åka och hämta upp det på avtalad tid. Det brukar gå mycket snabbt och smidigt. Att hyra sitt släp har också den stora fördelen att man slipper hålla på med allt det underhåll som det innebär att äga ett fordon av den här typen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *